Assalammualaikum salam Jumaat buat semua sahabat2 yang masih sudi singgah blog tiffinbiru yang semakan sendu ini. Hari ni che mat tiba2 rasa nak kemas kini blog maklumlah sejak dah ada umur ni rasa nak menulis pun dah makan t.
Putar mentega gula perang dan garam hingga berkrim tak perlu sampai kembang sangat.
. Tak perlu kembang cukup sekadar sebatiKemudian masak adunan menggunakan kaedah double boil sehingga gula larut. Lenser juga kertas tadi. Sejukkan pada suhu bilik rahsiaaaa cikdyg untuk dapatkan permukaan congo bars yg cantik berkilat.
Masukkan telur satu persatu dan putar hingga sebati. Cara Cara Panaskan oven pada suhu 170C Oven LiNa Pg 150C Lenser tin atau loyang kek berukuran 10 inci x 10 inci 8x8in dengan mentega dan alas kertas minyak. Satukan BAHAN A dan kacau sehingga sebatiMasukkan BAHAN B dan kacau rata.